En ny familjemedlem

Idag så kom det en ny liten ponny hem till oss, nämligen D-ponnyn Petite! Hon har tidigare varit ridskolehäst men är ny för gammal för det, så hon ska få komma hem till oss och ha det mysigt. 
 
På grund av detta (speciellt nu i början, närr hon precis kommit) så kommer det inte vara så järremånga inlägg nu i någon vecka. Men varje gång jag har tid så ska jag sätta mig och skriva lite tidsinställda inlägg. Men grejen är att jag börjat få lite idétorka, vad tycker ni att jag ska skriva om?
 
 
 
 Här är fina Petite!
 


Saga Dragonforest    •     •  

NÄE! Va söööööt 😍😍


Kom ihåg mig?
Hejsan och välkommen till min blogg! Den här bloggen handlar för det mesta om hästspelet Star Stable Online, men även lite om mitt eget IRL-liv. Jag heter Sofia Diamondnight, men kallas för Sof. Sof bor på Jorvik, på Silverglades Hästsportscenter tillsammans med sina 14 hästar. Utanför spelet finns jag på flera sociala medier (eller nej vänta, bara på Instagrem acctually), och jag är även en av 4 admins på wikin om spelet - Jorvikipedia! Tillsammans med Esme Silverforce (monokerus.se), Lys Macwright (ssolys.blogg.se) och Ylva Moonwright (ellenylva.blogg.se) hjälper jag till att hålla wikin fin och uppdatera den med den info som behövs!


HannaVic logotype