Produktiv dag!

Den här helgen har jag verkligen varit produktiv :D Jag har rensat hela mitt rum, vilket jag höll på med i tyyp 24 timmar (började fredag klockan 3 och slutade 9, började 16 på lördagen och slutade nu, kl 21). Jag bestämde mig också för att skänka mina gamla leksaker mm till ett flyktingboende för ensamkommande barn som min mammas jobbakompis jobbar extra på. :) Då kände jag mig lite snäll :D
 
Jag tänker att ikväll (eller imorgon, om et hunnit bli skymning) ska jag faktiskt ta tag i SSO-spelandet också. Jag ska ta flera bilder så jag har också, både till bloggen och Instagram. 
 
Gammal bild, i brist på annatKom ihåg mig?
Hejsan och välkommen till min blogg! Den här bloggen handlar för det mesta om hästspelet Star Stable Online, men även lite om mitt eget IRL-liv. Jag heter Sofia Diamondnight, men kallas för Sof. Sof bor på Jorvik, på Silverglades Hästsportscenter tillsammans med sina 14 hästar. Utanför spelet finns jag på flera sociala medier (eller nej vänta, bara på Instagrem acctually), och jag är även en av 4 admins på wikin om spelet - Jorvikipedia! Tillsammans med Esme Silverforce (monokerus.se), Lys Macwright (ssolys.blogg.se) och Ylva Moonwright (ellenylva.blogg.se) hjälper jag till att hålla wikin fin och uppdatera den med den info som behövs!


HannaVic logotype