En SSO-app?

För ett tag sedan så var det väldigt många som ville ha SSO för mobil/surfplatta. Jag har alltid tyckt att det varit en sådär halvbra idé, för det hade nog varit väldigt mycket jobb för teamet och även väldigt svårt att spela. Hur skulle man kunna styra hästen på ett enkelt sätt?
 
Jag har hittat väldigt många små problem med idén, men jag skulle ju knappast tycka att det hade varit tråkigt eller något sådant! En sak som jag dock hade använt mycket med hade varit om det funnits en app där man kunde göra småsaker, som kanske köpa sc, stalltjänst, skicka hästar till hästön, mm. Det är ju också det som de flesta ger ut sitt lösen till andra för att göra också. Kanske skulle man kunna chatta lite också? 
 
Jag hade verkligen tyckt att det varit superkul och användbart!
 
Vad tycker ni?Kom ihåg mig?
Hejsan och välkommen till min blogg! Den här bloggen handlar för det mesta om hästspelet Star Stable Online, men även lite om mitt eget IRL-liv. Jag heter Sofia Diamondnight, men kallas för Sof. Sof bor på Jorvik, på Silverglades Hästsportscenter tillsammans med sina 14 hästar. Utanför spelet finns jag på flera sociala medier (eller nej vänta, bara på Instagrem acctually), och jag är även en av 4 admins på wikin om spelet - Jorvikipedia! Tillsammans med Esme Silverforce (monokerus.se), Lys Macwright (ssolys.blogg.se) och Ylva Moonwright (ellenylva.blogg.se) hjälper jag till att hålla wikin fin och uppdatera den med den info som behövs!


HannaVic logotype