Mello och nutella

Asså neeej, fick veta klockan 11 igårkväll att det var Nutellans dag D: Jag älskar Nutella lite för mycket för mitt eget bästa, haha...
 
MEN, idag är det mello! Jag brukar vara jätteinsatt i hela grejen och kolla på bidragen o sånt innan allt, men i år har jag faktiskt inte gjort det, har typ inte orkat haha. Men självklart så var jag ju tvungen att gå på Eurovision igen, nu när det kommer till Sverige! :D Jag åkte ju ända ner till Malmö 2012 (var det 2012? Tror det haha), men i år är det ju inte lika långt för mig cc: Supertaggad!
 
Brukar ni kolla på mello? Eller har ni tröttnat?Kom ihåg mig?
Hejsan och välkommen till min blogg! Den här bloggen handlar för det mesta om hästspelet Star Stable Online, men även lite om mitt eget IRL-liv. Jag heter Sofia Diamondnight, men kallas för Sof. Sof bor på Jorvik, på Silverglades Hästsportscenter tillsammans med sina 14 hästar. Utanför spelet finns jag på flera sociala medier (eller nej vänta, bara på Instagrem acctually), och jag är även en av 4 admins på wikin om spelet - Jorvikipedia! Tillsammans med Esme Silverforce (monokerus.se), Lys Macwright (ssolys.blogg.se) och Ylva Moonwright (ellenylva.blogg.se) hjälper jag till att hålla wikin fin och uppdatera den med den info som behövs!


HannaVic logotype