Min nästa drömfunktion i SSO

Första av allt så vill jag bara säga två saker.
1: Jag är i USA just nu och vårat internet är näst intill dött 24/7 så det blir inte mycket aktivitet som ni kanske märkt.
2: Jag har startat upp min fanfic om SSO igen på Wattpad.com! Den kan ni läsa om ni vill hihi, klicka HÄR för att börja på första "boken" och HÄR för den andra!
 
NU kan vi börja :D
 
Jag vet att mångas drömfunktion länge har varit att kunna leda hästen. Nu fick vi det, men många glömde bort det efter tre dagar. Jag har alltid tänkt att det var en ganska onödig funktion, för let's be real here; varför egentligen? Man kommer ju liksom aldrig använda det haha. Men, nu när alla har fått del funktionen, vad har ni för drömfunktion nu?
 
Min är lätt bättre filteringsverktyg i garderoben. Jag vet att många spelare som spelat länge behöver mer utrymme där också, men det problemet upplever verkligen inte jag, haha. Men garderoben behöver verkligen uppdateras, tycker jag. Ni vet i gallerian? Där finns det ju verktyg som gör att man kan sortera efter färg och liknande. Hur nice hade det inte varit att ha samma sak i garderoben!?
 
Så här ser det ut i Gallerian:
 
 
Man kan leta efter en speciell färg, man kan sortera alfabetiskt, efter högsta och lägsta pris och efter level som behövs för att köpa plagget. Alla klädesplagg (och utrustning för den delen) är sorterade efter typ också (det finns olika flikar för toppar, byxor, hattar, handskar och skor. Och så finns det bilder på alla plagg, vilket jag tycker är klart det bästa. För hur mycket tid tar det inte att leta efter rätt tröja till sin outfit när man måste hålla musen över varje tröja i hela garderoben?
 
Kort sagt, uppdatering i garderoben är min drömuppdatering just nu. Vad är era?
 Kom ihåg mig?
Hejsan och välkommen till min blogg! Den här bloggen handlar för det mesta om hästspelet Star Stable Online, men även lite om mitt eget IRL-liv. Jag heter Sofia Diamondnight, men kallas för Sof. Sof bor på Jorvik, på Silverglades Hästsportscenter tillsammans med sina 14 hästar. Utanför spelet finns jag på flera sociala medier (eller nej vänta, bara på Instagrem acctually), och jag är även en av 4 admins på wikin om spelet - Jorvikipedia! Tillsammans med Esme Silverforce (monokerus.se), Lys Macwright (ssolys.blogg.se) och Ylva Moonwright (ellenylva.blogg.se) hjälper jag till att hålla wikin fin och uppdatera den med den info som behövs!


HannaVic logotype