Tillbaka (eller nåt)

Tjo!
 
Jag har varit borta i snart en månad nu... oops? Nejmen jag har faktiskt två anledningar till att jag har varit borta; för det första så har jag inte orkat, det har händ en del väldigt jobbiga saker i mitt liv de senaste veckorna, och den andra är att vi har prov hela tiden just nui skolan, fram till sportlovet ungefär. Ni skulle se mitt schema just nu... Ett prov i veckan fram till sportlovet plus nationella på det. Kuuuul.
 
Men nu när jag ändå har tid att sitta här en stund så ska jag fixa lite tidsinställda inlägg och förhoppningsvis hinna pilla lite på Jorvikipedia också. Minst ett inlägg om dagen ska jag fixa åtminstonde den här veckan! :D
 
 Kom ihåg mig?
Hejsan och välkommen till min blogg! Den här bloggen handlar för det mesta om hästspelet Star Stable Online, men även lite om mitt eget IRL-liv. Jag heter Sofia Diamondnight, men kallas för Sof. Sof bor på Jorvik, på Silverglades Hästsportscenter tillsammans med sina 14 hästar. Utanför spelet finns jag på flera sociala medier (eller nej vänta, bara på Instagrem acctually), och jag är även en av 4 admins på wikin om spelet - Jorvikipedia! Tillsammans med Esme Silverforce (monokerus.se), Lys Macwright (ssolys.blogg.se) och Ylva Moonwright (ellenylva.blogg.se) hjälper jag till att hålla wikin fin och uppdatera den med den info som behövs!


HannaVic logotype