Vad har 2016 att ge?

Nu är det 2016! Ärligt talat så har jag inte reflekterat så mycket över att det ens hänt, eftersom att jag "bara" varit med familjen + mormor o morfar detta nyår, eftersom att jag är i USA på semester. Men så är det!
 
Jag har inget nyårslöfte i år och har aldrig haft men jag har ett mål med min blogg, och det är att jag ska försöka att få upp minst ett inlägg i veckan, oavsett om det är tidsinställt eller inte, så ska det upp. 
 
Men vad har hänt under 2015?
Så mycket. Det är lätt att glömma allt underbart man har gjort över ett helt år, men det bästa som hönt det här året var när jag joinade Team Jorvikipedia. Jag kommer så väl ihåg lyckan när jag fick mailet av bästa Esme där hon sa att jag fick komma med, och dessutom så var ju Lys, som jag kände mig väldigt säker med och redan typ-kände redan med där, så jag var inte lika blyg som jag annars skulle varit. Jag är så tacksam över alla nya vänner jag fått från spelet, det är så underbart att något sånt ens går. Jag vågade till och med träffa Team Jorvikipedia i höstas, och det var åzum!
 
 
Vad kommer hända under 2016?
Jag har stora förväntningar över 2016 för SSO. Jag hoppas på nya spännande huvuduppdrag, ett nytt häftigt område (kanske kommer vi att få vandra runt i Jorvik City?) och många nya små förbättringar. 
 
 
Vad tror ni kommer hända under 2016?


Lucy Macwright    •     •   http://smallstarsinthedark.wordpress.com

JAG TROR ATT VI KOMMER ATT TRÄFFAS FÖR ANNARS BLIR JAG SUR <3 <3

Svar: JA DET BLIR JAG MED <3 <3 <3
Sofia Diamondnight


Kom ihåg mig?
Hejsan och välkommen till min blogg! Den här bloggen handlar för det mesta om hästspelet Star Stable Online, men även lite om mitt eget IRL-liv. Jag heter Sofia Diamondnight, men kallas för Sof. Sof bor på Jorvik, på Silverglades Hästsportscenter tillsammans med sina 14 hästar. Utanför spelet finns jag på flera sociala medier (eller nej vänta, bara på Instagrem acctually), och jag är även en av 4 admins på wikin om spelet - Jorvikipedia! Tillsammans med Esme Silverforce (monokerus.se), Lys Macwright (ssolys.blogg.se) och Ylva Moonwright (ellenylva.blogg.se) hjälper jag till att hålla wikin fin och uppdatera den med den info som behövs!


HannaVic logotype